PLATİN

%8
1.104,00 TL
1.200,00 TL
108,62 TL den başlayan taksitlerle!!
Fiyat
1.200,00 TL
Kargo bedava
Kampanyalı Ürün

18 yıldır çarpıcı haberler, özel dosya konuları ve röportajlarla okuyucularıyla buluşan Platin, hayatın her alanına dokunan habercilik anlayışının yanı sıra tasarımıyla da ekonomi basınında fark yaratıyor. İş dünyasının yakından takip ettiği dergi, gücünü genç, dinamik ve donanımlı editörlerinden, köşe yazarlarından, güvenilir haber kaynaklarından ve elbette okuyucularından alıyor. Farklı konulardaki derin analizleri, makro ve mikro-ekonomi haberlerini, bölgesel yatırım fırsatlarını, hayatın her alanına dokunan lifestyle konu başlıklarını ve trendleri Platin’den takip etmek mümkün. Platin bu özellikleri ile profesyonel ekonomi okurunun yanı sıra ekonomi ile ilgilenen hemen herkesin bir şeyler bulduğu bir yayın olarak Türk ekonomi basınında fark yaratarak öne çıkmaktadır.


Platin bu özellikleri ile profesyonel ekonomi okurunun yanı sıra ekonomi ile ilgilenen hemen herkesin bir şeyler bulduğu bir yayın olarak Türk ekonomi basınında fark yaratarak öne çıkıyor.


Platin her ay Türkiye'nin gelişen kentlerine özel bölge ekleri, Organize Sanayi Bölgeleri'ne özel ekler, ve raporlarla okurlarına ekonominin rotasını gösteriyor.

 

Platin’e abone olmak çok avantajlı: indirimden yararlanın ve derginiz kargo ücreti ödemeden adresinize kadar gelsin.

 

 

 


 

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
PLATİN Kolay, hızlı dergi abonelikleri AFGKNY59 PLATİN

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.